Het appartement wordt ideal geplaats in het historische hart van Aniane en de omgeving is rustig (buuren met kleine kinderen, geen auto’s in de straat).

 

Ervaar het Zuid ! op het terras vindt u een barbecue, tafel en zettels ; ligstoelen nodigen u op het nietsdoen ; het strand van de Duivelsbrug (3km) wacht op u en de zon geeft er u rendez-vous…

 

Alle restaurants zijn te voet bereijkbaar.  ‘S ochtends gaat u de chocoladebroodjes halen in de nabije bakkerij ; de vlakkerij is ook niet ver.  Elke donderdag kunt u bijna alles op het markt vinden terwijl uw kinderen op het speeltuin zich amuseren…   Langs de Corbières stroom kunt u een pik-nik eten (voeten in het water)…   Voor degene die graag wandelen zijn er verschillende balladen te maken.

 

U ontdekt in de omgeving :

- de Grot van Clamouse (4km)
- St-Guilhem-le-Désert (7km)
- St-Jean-de-Fos (4km), het dorp van de pottenbakkers

U zwemt in de Héraultrivier, in het Meer van Salagou (15km), in het zwembad van Clermont-l' Hérault (15km) of in de zee (40km).

 

Als u zin hebt om verder te gaan bezoeken : het Circus van Navacelles, het Canal du Midi en zoveel andere plaatsen wachten op u.  Aniane wordt goed geplaatst om het streek te ontdekken.  Aarzel niet meer, "Oude Stenen" nodigt u uit !