top of page

Het appartement wordt ideal geplaats in het historische hart van Aniane en de omgeving is rustig (buuren met kleine kinderen, geen auto’s in de straat).

Ervaar het Zuid ! op het terras vindt u een barbecue, tafel en zettels ; ligstoelen nodigen u op het nietsdoen ; het strand van de Duivelsbrug (3km) wacht op u en de zon geeft er u rendez-vous…

Alle restaurants zijn te voet bereijkbaar. ‘S ochtends gaat u de chocoladebroodjes halen in de nabije bakkerij ; de vlakkerij is ook niet ver. Elke donderdag kunt u bijna alles op het markt vinden terwijl uw kinderen op het speeltuin zich amuseren… Langs de Corbières stroom kunt u een pik-nik eten (voeten in het water)… Voor degene die graag wandelen zijn er verschillende balladen te maken.

U ontdekt in de omgeving :

- de Grot van Clamouse (4km)

- St-Guilhem-le-Désert (7km)

- St-Jean-de-Fos (4km), het dorp van de pottenbakkers

U zwemt in de Héraultrivier, in het Meer van Salagou (15km), in het zwembad van Clermont-l' Hérault (15km) of in de zee (40km).

Als u zin hebt om verder te gaan bezoeken : het Circus van Navacelles, het Canal du Midi en zoveel andere plaatsen wachten op u. Aniane wordt goed geplaatst om het streek te ontdekken. Aarzel niet meer, "Oude Stenen" nodigt u uit !

bottom of page