top of page

Vakantie, het toverwoord…

In "Pierres Vieilles" ("Oude stenen“) zal uw familie een fabelachtig verblijf voorbijgaan en mooie herinneringen van onsterfelijke vakantie… bouwen.

Ter plaatse zult u talrijke installaties vinden die uw gratis ter beschikking worden gesteld (alles voor Baby, speelgoeden, fietsen,...). Dank zij deze zult u uw bagage verlichten en van uw verblijf profiteren.

Het appartement van 60 m² bevindt zich op de eerste verdieping van een huis dit in het hart van Aniane staat. Zij wordt aan het begin van de jaren 1800 gebouwd. Een gezin met kinderen of twee paren kunnen erin comfortabel leven ; alles is voorzien opdat u op het maximum van uw vakantie profiteert :

- onafhankelijke toegang

- zeer goed ingerichte keuken (ijskast, diepvriezer, wasmachine, oven, microgolven, vaatwasmachine, koffiekan, broodrooster, ketel,…)

- comfortabele salon (2 canapés, groot TV flatscreen, DVDlezer met DVD voor iedereen, WIFI, boeken (ook in het nederlands)

- een kamer met een dubbel bed (160cm) en een babybedje

- een kamer met 2 eenspersoonsbed (veranderbaar in een dubbel bed van 140cm)

- een wasruimte met douche en afzonderlijke WC

- een terras van 12m ² (direkt door de keuken bereikbaar)

- een garage voor de fietsen + droogrek, strijkijzer en een 2de ijskast

Toeristische gidsen (in het Frans) en wandelkaarten zijn tot uw beschikking. 

Gedurende de schoolvakantie ontvangen wij hoofdzakelijk families met kinderen en in het voorjaar en de herfst : families met jonge kinderen. Natuurlijk past het appartement eveneens voor jonge (of seniors) paren.

In de winter biedt u “Pierres Vieilles” een cocoon-sfeer met zachte comfort…

bottom of page